Terminstart HT 2021

Hoppas alla har haft en lång och skön sommar! Nu är det dags att leta på Gi’n igen och göra sig redo för en ny termin med karaten.

Vi startar terminen Lördag den 21:a augusti!
Restriktionerna har lättat lite under sommaren men vi har ännu inte fått någon uppdatering av kommun vad gäller i deras lokaler så vi startar terminen så som vi slutade den dvs enbart barn (födda 2002 eller senare). Vi hoppas och tror att vi kan börja träna med vuxna också men vi behöver först veta hur många vi får vara i lokalerna! När det gäller nybörjarintagning får vi avvakta lite med det också. Vår tro och förhoppning är att vi skall kunna ta in nybörjare men vi måste först prioritera att få igång träning för alla våra befintliga medlemmar. Träningstider blir till att börja med som vi slutade terminen. Se nedan.


Träningstider:
Lördag:
9.00-9.50 Barn upp till helgult.
10.00-10.50 Alla från orangevitt och uppåt.

Tisdagar: 18.30-19.30 Orangevitt och uppåt

Om vi kan dra igång vuxenträning så kommer träningstiderna då att ändras. Vi håller er uppdaterade så fort vi vet mer Sempai’s. Vi har konstaterat att både Sensei Jonas och Sempai Niklas kommer vara borta en del under hösten så för att kunna erbjuda bra och regelbunden träning behöver vi fler Sempai’s som kan tänka sig att hjälpa till. Ett förslag är att ni som är intresserade och kan det bokar upp er för en (eller fler) av timmarna i veckan. Vid de flesta tillfällena hjälper ni då Sensei eller Sempai Niklas. Men är de borta får ni ta ansvar för ”ert” pass. Om ni är intresserade av att hjälpa till och därmed även utveckla er egen karate så maila på styrelsen@suhari.se! Alla som har graderat till orange eller högre kan bidra. Även tonåringar även om vi inte kommer låta dem hålla i pass själva. Om ni inte kan/vill binda upp er för en tid men ändå vill hjälpa till så anmäl er och ange det då