Gradering & Terminsavslutning HT23

Nu närmar sig slutet på ytterligare en termin. Höstens terminsavslutning och Klubbens gradering sker i dojon lördag 16 December, mellan kl 9- ca kl 12.30 Graderingen startar med barn/ungdomar som ska gradera för röd-vitt bälte och fortsätter sedan i bältesordning. Kom i tid så att ni hinner anmäla er och betala avgift för graderingen. Läs mer om gradering på: http://www.suhari.se/gradering
Viktigt att tänka på inför graderingen är att ni måste ha betalat medlemsavgift för 2023 och träningsavgift för höstterminen för att få gradera! Obs för nybörjare är det obligatoriskt att gradera i GI/Dräkt, köp den gärna i god tid på exempelvis ”Budo & Fitness” (www.budofitness.se) etc. Klubbmärket ej är obligatoriskt eftersom dessa kommer kunna beställas först under Vårterminen.
Kostnaden för att gradera är 200 kronor och betalas på plats via Swish!
Om det är första gången man graderar så måste man även köpa en graderingsbok som kostar 200 kronor!/ om vi får slut på böcker så får vi invänta ny leverans, och då kan graderingsboken kompletteras i efterskott för instämpling vid godkänd gradering. 

🏆
🥋

Graderingstekniker och kompendier:
http://www.suhari.se/graderingstekniker/
Partekniker:
http://www.suhari.se/var-kanal-pa-youtube/

👊
💪
👍