Nu drar terminen igång!

Vi har fått till det! Tack underbara Tyresö Gym som upplåter lokaler till oss. Nu blir det flera pass i veckan. Och en möjlighet för klubben att utvecklas ytterligare i Tyresö.

NYTT FÖR I ÅR
Nyheten för i år är att vi har ett karatefyspass på onsdagar klockan åtta, samt att vi har ett nybörjarintag för barn på fredagar.

Vuxen pass – Karate & Fys
Onsdagar kl. 20.00
FÖRSTA PASSET 4/2

Nybörjarintag barn (från 7 år)
Fredagar 17.00-17.50
FÖRSTA PASSET 6/2

Fortsättning barn (Från 7 år)
Lördagar klockan 11.00-11.50
FÖRSTA PASSET 7/2

Vuxna Nybörjare & Fortsättning
Lördagar klockan 12.00-13,00
FÖRSTA PASSET 7/2
(Informellt nu på lördag, för dig som vill komma igång lite sakta).

VI BEHÖVER HJÄLP

Sprid budskapet
Då vi nu satsar den här terminen på att än mer utveckla klubben, så behöver vi fler barn till nybörjarintagningen på fredag. Skriv ut nedanstående affisch och sätt upp i barnens skolor, så kommer det komma massa barn! Affischen hittar du här: suhari_tyresogym_affisch

Vi har fått hjälp för terminen avseende medlemshanteringen, då vi börjar bli några stycken. En av våra medlemmar kommer att hugga tag i det nu när terminen startar. Så du som inte betalat medlems- och träningsavgift har tid på dig att göra rätt för dig.

Styrelse
Vi behöver en styrelse för 2015, så anmäl ditt intresse till oss så fort som möjligt inför kommande årsmöte. Vår målsättning för styrelsens arbete är minsta möjliga arbete. Det är alltså endast beslutsprotokoll i klubben för löpande möten, samt att hantera en mycket enkel medlemsredovisning samt ordförandeskap som vi behöver frivilliga till. Om vi råkar springa på någon som kan hjälpa oss med löpande information så vore det underbart.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.