Specialträning, söndagar, Påsk, WIKF-läger, gradering och festligheter.

Specialträning, söndagar, Påsk, WIKF-läger, gradering och festligheter. Specialträning
Nu på lördag så kommer Maximilian (Max) Gillberg (1 dan WaduRyu) för att instruera oss i intressanta MMA/Jiu Jitsu-tekniker och applikationer som påbyggnad efter Karatens traditionella kickar, slag och svep. 
Obs, gäller endast den avancerade gruppen (11.00-12.00).

Söndagsträning med fokus på kata
Från och med nu på söndag 10/4 öppnar vi upp för träning mellan 16-17 med möjlighet att fortsätta fram till 17.30. Fokus kommer att ligga på kataträning men senare i vår övergå till graderingsträning. 

Påsk
Nästa vecka v15 är det påskvecka vilket betyder att det inte är någon träning tisdag 12/4 och på själva påskafton 16/4 samt påskdagen 17/4. Träning som vanligt igen från tisdag 19/4.

Sommarläger
Helgen 4-5 juni är det dags för WIKFs sommarläger så boka in detta redan nu! Det är en bra chans att utöka sin kunskap i karate med många lärorika pass och få träna med fler som utövar vår stil Wado Ryu. Vi återkommer med länk till sommarlägret lite längre fram.

Gradering
Gradering för säsongen blir lördag 18/6, mer information kommer senare men börja redan nu planera din träning om du vill gradera!

Avslutnings-picnic
Dagen efter graderingen söndag 19/6 tänker vi fira säsongsavslutning med en gemensam picnic och få möjlighet att lära känna varandra ännu bättre utanför dojon. Mer information kommer under våren.