Gradering höstterminen, Lördag 12 /12, 9.00-11.30 (under 15 år)

Nu närmar sig den här konstiga terminen sitt slut!

Vi planerar att genomföra en gradering för barn under 15 år, dvs de som har kunnat träna nu på slutet. För övriga hoppas vi att läget förbättrats så vi kan ha en gradering i början på nästa termin för övriga.Graderingen kommer bli lite annorlunda i år! Man kommer gradera på sin normala träningstid. Det kan vara bra att veta för planeringen att för de som normalt tränar 10-11 kan graderingen ta lite längre tid så den kan sluta ungefär 11.30 i stället.


Vi kommer tyvärr inte kunna tillåta föräldrar att vara i lokalen under graderingen. I undantagsfall kan de som aldrig har graderat och är för nervösa annars ha en förälder med sig! Tala med någon av instruktörerna i så fall.Kom gärna en halvtimme tidigare för betalning och registrering! För betalning och registrering får självklart föräldrar följa med in men tänk på att hålla avstånd!Graderingen kommer ske så som vi har tränat på slutet dvs partekniker och fighting kommer genomföras men med avstånd mellan de tränande. Syskon får gradera som vanligt dvs. med kontakt.

Ni kommer då till en enkät där ni registrerar namn på den som skall gradera, bälte man skall gradera till, önskad längd på bältet och man har någon specifik kompis man vill gradera tillsammans med (dvs köra partekniker med). Vi vill ha eran anmälan senast den 4 december! Viktigt att tänka på inför graderingen är att ni måste ha betalat medlemsavgift för 2020 och träningsavgift för höstterminen för att få gradera!Kostnaden för att gradera är 120 kronor och betalas på plats via Swish!
Om det är första gången man graderar så måste man även köpa en graderingsbok som kostar 130 kronor!

Graderingstekniker:
http://www.suhari.se/graderingsteknike